Dutch ID maakt kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen die zich onderscheiden door het design en het gebruik van toponderdelen. Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID fiets mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden. Dagelijks wordt door gepassioneerde specialisten gewerkt aan het ontwerp, de assemblage en de distributie van de fietsen. Klein Willink Tweewielers wordt regelmatig getraind om de beste service te kunnen bieden aan uw elektrisch ondersteunde fiets van Dutch ID. Hierdoor kunt u vertrouwen op zorgeloos rijplezier.

Paradepaardje van Dutch ID is de Urban HS N380, een zogenaamde speedbike. Dit snelle en lichte model, volledig van Hollandse makelij, wordt standaard met kentekenregistratie rijklaar afgeleverd. Dutch ID is trots op het resultaat.

Net als alle andere fietsen van Dutch ID is de Urban HS N380 in Nederland ontwikkeld en geassembleerd. De high speed E-Bike valt op om zijn sportieve uitstraling: hij is licht van gewicht (21,4 kilo) en heeft een carbon voorvork, een taps toelopende balhoofdbuis, een compacte middenmotor (60 Nm), led-verlichting en krachtige, goed doseerbare remmen van Magura met remverlichting.