Klein Willink is al jaren dealer van Giant e-bikes. Met de geavanceerde trapondersteuning kunt u verder, sneller en gemakkelijker fietsen. Giant biedt keuze uit voorwiel-, midden- en achterwielmotoren.

De belangrijkste productseries van Giant zijn:

Giant Prime
De Giant Prime's zijn de e-bikes van Giant met een Yamaha middenmotor. Dit is de krachtigste motor op de markt en als u op kruissnelheid bent is deze ook nog vrij stil. De Giant Prime met de Yamaha middenmotor is vooral voor de fanatieke fietser. Giant heeft voor ieder wat wils verschillende modellen, grote of kleine accu, naaf, derailleur of automatische versnellingen, alles is te verkrijgen op de Giant Prime.

Giant Ease
Voor de comfort fietser zijn er de Giant Ease-E e-bikes met een stille voorwielmotor. Van alle gemakke voorzien, ruime en lage instap, ondersteuning ook als u weinig kracht zet en een walkassist/ boost hendel voor extra ondersteuning. In combinatie met duidelijk display's en makkkelijke bediening is dit de e-bike die iedereen bekoord. Kom de Giant Ease-E testen en laat u overtuigen.