Multicycle werd 40 jaar geleden in het Achterhoekse Ulft door Nico Bieleveldt en zijn vrouw opgericht. Met de handgemaakte kwaliteitsfietsen die Nico toen ontwierp, heeft hij de basis gelegd voor de huidige Multicycle. Hij onderscheidde zich toen al met de mooie, lichte handgemaakte fietsen waarbij de nadruk lag op comfort en kwaliteit, vanuit een sportieve grondslag. En dat is nooit veranderd.

Vakmanschap en kwaliteit Onze fietsen worden nog steeds in het Achterhoekse Ulft gebouwd. We zijn uitgegroeid tot een modern bedrijf waar betrokken vakmensen met oog voor detail, exclusieve en hoogwaardige toerfietsen, e-bikes en tandems ontwerpen, ontwikkelen en produceren. En altijd gedreven door kwaliteit, met fantastisch fietsen als uitgangspunt.

Een fiets moet bij u passen In uitstraling en uiterlijk, maar ook in gebruik. U moet zich vrij en trots voelen op uw Multicycle! Wij denken verder dan techniek alleen, maar verdiepen ons in uw belevingswereld. Wat kan er nóg beter, hoe kunnen we de grenzen nog verder verleggen?